Naisten Korisliigan lokakuun kuukauden pelaajaksi on valittu Forssan Alun Mia Loyd.

Loyd pelaa parhaillaan toista kauttaan naisten Korisliigassa Forssan Alun joukkueessa. 24-vuotias ja 181-senttinen laituri teki kovaa tulosta jo viime kaudella tehden 24,9 pistettä per peli ja ottaen levypalloja keskiarvolla 13,4.

Loydin tahti ei näytä hiipuvan tälläkään kaudella. Forssalaiset ovat ehtineet pelata yhteensä viiden ottelun verran, joista tappioita on kertynyt ainoastaan yksi. Viiden pelin aikana Loyd on ehtinyt takomaan jälleen vakuuttavaa jälkeä tilastoissa, josta osoituksena huimat 25 pistettä, 11 levypalloa sekä neljä syöttöä per peli. Loydin pysäyttäminen on ollut kaikille vastustajille vaikeaa. Tästä komeana todisteena on kaikissa otteluissa ylettäminen tupla-tuplaan. Loydin yhdeksi huippupeliksi on tähän asti muodostunut voitettu vieraspeli Topoa vastaan, jossa saldoksi kertyi 29 pistettä, 16 levypalloa, sekä yli 38 kentällä vietettyä peliminuuttia.

Tällä hetkellä Loyd myös johtaa kokonaistilastoja sekä pisteissä, että tehokkuudessa (26,80). Forssan Alku pitää sarjataulukossa kolmatta sijaa tasapisteissä toisena olevan HyPon kanssa.