Kokoa ja kokemusta Seagulls-miehistöön – vakuuttava CV Euroopan huippusarjoista

Helsinki Seagulls on tehnyt sopimuksen yhdysvaltalaisen 32-vuotiaan Alex Ruoffin kanssa.

Kokeneen West Virginian yliopiston kasvatin CV on vakuuttava. Kuusi kautta Euroopan kovissa pääsarjoissa Belgiassa, Saksassa ja Espanjassa pelannut laituri on kartuttanut kokemustaan myös Eurocupista ja Saksan ProA -sarjasta.

Euroopan sarjojen lisäksi Ohion Hamiltonista kotoisin oleva Ruoff pelasi kaudella 2012-2013 NBA:n kehitysliigassa Canton Chargesin ja Iowa Energyn riveissä, jonka jälkeen hän palasi takaisin Eurooppaan BG Göttingenin joukkueeseen Saksan ProA -liigaan.

Erinomaisena puolustajana ja tarkkana kaukoheittäjänä tunnetuksi tulleen pelaajan viime kausi meni pitkälti kuntoutuessa polvivammasta, mutta nyt täydessä pelikunnossa Ruoffin all-around -osaaminen tulee auttamaan Gullsia monella osa-alueella.

– Etsimme pelaajaa, joka pystyy auttamaan meitä monella eri rintamalla. Tarvitsemme korintekijää ja heittäjää, mutta samalla pelaajaa joka pystyy luomaan myös muille. Kun Alexin nimi nousi esiin, kiinnostuimme välittömästi. Alex ei ole hetkeen pelannut, mutta keskustelujen jälkeen vakuutuin miehen olevan kunnossa ja valmis pelaamaan. Ruoffin CV on sen verran mittava, että ilman loukkaantumista hän tuskin Suomeen olisi tullutkaan. Nyt molemmat osapuolet tarvitsivat toisiaan. Rekrytoinnissa auttoi myös se, että Juwan tuntee miehen henkilökohtaisesti. Saamamme palaute Juwanilta oli pelkästään positiivista, Seagullsin päävalmentaja Mikko Larkas kommentoi seuran tiedotteessa.

Tuore Gulls-pelaaja odottaa innokkaana pääsyä mukaan joukkueen toimintaan.

– Haluan kiitää päävalmentaja Mikko Larkasta ja Seagullsin organisaatiota tästä mahdollisuudesta. Olen erittäin innoissani päästessäni tuomaan kokemukseni Seagulls-miehistöön ja auttamaan joukkuetta taistelemaan mestaruudesta.”

Ruoff pääsee näillä näkymin pukemaan Gulls-paidan ensi kertaa ylleen sunnuntaina 20.1., kun Seagulls matkustaa Joensuuhun, jossa vastaan asettuu Kataja Basket.

Lähde: Seagullsin tiedote


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.