NBA:n vanhin pelaaja teki historiallisen sopimuksen

© Kuva: Getty Images

Vince Carter on tehnyt ensi kauden mittaisen jatkosopimuksen Atlanta Hawksin kanssa.

Carter tullee tekemään historiaa tulevalla kaudella, sillä ensi kausi on hänen 22. NBA:ssa. Hän nousee samalla Dirk Nowitzkin, Kevin Garnettin, Kevin Willisin ja Robert Parishin rinnalle eniten NBA-kausia pelanneena pelaajana. Jos hän pelaa tammikuun puolella, tulee hänestä myös ensimmäinen neljällä eri vuosikymmenellä NBA:ssa pelannut pelaaja. Tammikuun 26. jälkeen pelatessaan hänestä tulee myös ensimmäinen 43-vuotias NBA-pelaaja sitten Willisin, joka oli samanikäinen vuonna 2007. Willis pelasi NBA:ssa vielä 44 vuoden iässä, joten siihen Carterilla on vielä matkaa.

Carter on pelannut upean uran. Kahdeksankertainen All-Star -pelaaja valittiin vuoden tulokkaaksi vuonna 1999 ja seuraavana vuonna hän voitti myös donkkimestaruuden. Hän on urallaan pelannut Atlantan lisäksi Torontossa, New Jerseyssä, Orlandossa, Phoenixissa, Dallasissa, Memphisissä ja Sacramentossa.