Susiladies-peluri jatkaa ulkomailla – ”Mulla oli viime kausi todella vaikea henkilökohtaisesti”

© Kuva: fiba.com

Susiladiesin tarkka-ampuja Anissa Pounds, 27, on tehnyt jatkosopimuksen belgialaisseura Pepinsterin kanssa.

Pounds siirtyi Belgian pääsarjassa pelaavaan Pepinsteriin kesken kauden ja joukkue onnistui säilyttämään paikkansa sarjassa sijoittuen toiseksi viimeiseksi.

– On tosi kiva lähteä takaisin Belgiaan. Johto ja valmentaja sanoi jo ennen kuin kausi ehti loppumaan, että haluaa mut ehdottomasti takaisin. Mulla oli viime kausi todella vaikea henkilökohtaisesti, niin on jotenkin helpottunut fiilis. Tietää minne on menossa ja tietää, että siellä on kaikki hyvin, Pounds kommentoi Koripalloliiton tiedotteessa.

Pounds aloitti toisen kautensa ulkomailla ammattilaisena Saksassa 2. Bundesliigan Bergische Löwenissä. Kentän ulkopuolella oli omat vaikeutensa, jotka henkilöityivät vahvasti joukkueen päävalmentajaan. Vuodenvaihteen tienoilla Pounds ja muutama muu pelaajaa jätti joukkueen.

Ajastaan Belgiassa Pounds kuitenkin nautti ja tavoitteet on asetettu edelliskautta korkeammaksi.

– Ensi kauden tavoitteet on ehdottomasti saada playoff-paikka. Meidän tulevalla jengillä on varmasti hyvät mahdollisuudet pärjätä hyvinkin sarjassa. Koko ajan mentiin parempaan suuntaan ja uskon, että kunhan vaan tehdään hyvin duunia, niin varmasti kausi menee hyvin.

– Näiden poikkeusolojen takia toivottavasti päästän syksyllä aloittamaan kaudet normaaliin tapaan.

Pounds aloittaa kolmannen kautensa ulkomailla ammattilaisena. Voitettuaan Peli-Karhujen riveissä Suomen mestaruuden 2017/18 Pounds siirtyi Espanjan Liga Femenina 2:ssa pelaavan Maristas Corunaan.

Pounds pelasi neljä kautta Arkansas Tech Universityssä (NCAA2) ennen paluutaan Kotkaan ja Peli-Karhuihin. Jo ennen siirtymistään yliopistoon Pounds ehti pokata Naisten Korisliigan kehittyneimmän pelaajan pystin (2012), parhaan kuudennen pelaajan palkinnon (2013). Naisten maajoukkueessa Poundsille on kertynyt 14 ottelua.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.