Justin Pierce on Kobrien kolmas amerikkalaisvahvistus ja rookie-pelaajana aloittaa siten ammattilaisuransa Lapualla.

Pierce on 22-vuotias ja 201-senttinen takapelaaja, joka tulee kovasta North Carolinan yliopistosta, johon siirtyi viimeiseksi kaudeksi William & Mary -yliopistosta. North Carolinassa Pierce pelasi lähes koko kauden 4-paikalla ja kirjautti 18,4 minuutin peliajalla tilastot 5p/4l. William & Maryssä Pierce pelasi takapelaajana, jossa kirjautti viimeisellä kaudellaan tilastot 14,9p/8,9l/4,1s ottelua kohden.

– Justin Pierce on mielenkiintoinen pelaaja. Hän on pelipaikalleen kookas ja tuo joukkueeseen runsaasti levypallovoimaa. Hän on myös erinomainen heittäjä bonuskaaren takaa, josta osoituksena parhaalla kaudella kolmoset upposivat 43%. Nuoresta iästään huolimatta, keskustelujen perusteella, Justin tuntuu henkisesti kypsältä kaverilta ja jos kehitys jatkuu samanlaisena, on hänen kohdallaan raja todella korkealla. Justin on takapelaaja, mutta pystyy kokonsa puolesta pelaaman lähes jokaista pelipaikkaa. Odotan suurella mielenkiinnolla hänen otteitaan ensi kaudella Korisliigassa’ Kobrien valmentaja Ville Turja kertoo Kobrien sivuilla.

Kobrilla on aikaisemmat sopimukset Antto Nikkarisen, Jussi Turjan, Jordan Loveridgen, Anthony Gaines JR:n, Juho Lehtorannan ja Peetu Drockilan kanssa.