Entinen NBA-tähti ajautunut kadulle – seuraomistaja vei vieroitushoitoon

© Kuva: Getty Images

Kahdeksan kautta NBA:ssa pelannut Delonte Westistä julkaistiin sosiaalisessa mediassa viime viikolla kuva, jossa hän kerjäsi rahaa kadulla. West pelasi vuosina 2005-2012 Bostonissa, Seattlessa, Clevelandissa ja Dallasissa.

Westillä on ollut ongelmia sekä pelaajaurallaan että sen jälkeen. Hän on kertonut, että teinivuosinaan hänellä oli huumeongelma ja vahingoitti itseään. Pelaajauransa aikana hän joutui lain kanssa ongelmiin, kun hänen hallustaan löydettiin aseita hänen ajaessaan moottoripyörällä. West ansaitsi urallaan yhteensä noin 16,5 miljoonaa dollaria, mutta ajautui taloudellisiin vaikeuksiin. Hänet on vuosien varrella kuvattu usein joko kerjäämässä rahaa tai kodittoman näköisenä kadulla. Vuonna 2008 hänellä todettiin kaksisuuntainen mielialahäiriö.

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.

Dallas Mavericksin omistaja Mark Cuban huolestui entisen pelaajansa tilasta ja lupasi auttaa. Mavericks kertoi CNN:lle, että Cuban oli hakenut Westin dallasilaiselta huoltoasemalta ja toimittanut tämän äidilleen, jonka jälkeen hän oli ilmoittautunut vieroitushoitoon. Cuban on luvannut maksaa Westin vieroitushoidon.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.