Miesten Korisliigan lokakuun pelaajaksi on valittu Helsinki Seagullsin Kendale McCullum.

Kauden 2020–2021 ensimmäisen kuukauden pelaajan palkinnon pokannut molempien paikkojen takamies on ollut Korisliigan kärkipaikkaa pitävälle Seagullsille tärkeä ratkaisija kaikissa tähän mennessä pelatuissa otteluissa.

McCullum johtaa Seagullsin kokoonpanossa kolmea eri henkilökohtaista tilastoa: koriin johtavia syöttöjä 6,4:llä, riistoja 3,8:lla ja keskimääräistä tehokkuuslukemaa 18,8:lla. Hänen pistekeskiarvonsa lokakuun ajalta on 14,2 ja levypallokeskiarvonsa 5,6.

24-vuotias ja 194-senttinen McCullum pelaa parhaillaan ensimmäistä kauttaan Suomen Korisliigassa. Hän saapui Helsinkiin Saksan ProA-liigassa viettämänsä menestyksekkään kauden jälkeen. Ennen viime kautta nousukiidossa oleva nuori tähti ei ole pelannut missään ammattilaisena vaan vietti aikansa Yhdysvaltain yliopistosarjassa.

McCullumin edustama Seagulls johtaa parhaillaan Korisliigan sarjataulukkoa ainoana joukkueena, joka ei ole hävinnyt viidestä pelaamastaan ottelusta yhtäkään.