Entinen NBA-tähti rasistisen solvauksen kohteena G-Leaguessa

© Kuva: Getty Images

Santa Cruz Warriorsin takamies Jeremy Lin jakoi viikonloppuna Instagram tilillään pitkän päivityksen, jossa mies kertoi aasialaisten kohtaamasta rasismista. Lin kertoo, että häntä on kutsuttu koronavirukseksi NBA:n G-leaguen otteluissa muiden pelaajien toimesta.

– Me olemme kyllästyneitä kuulemaan, että me emme koe rasismia. Me olemme kyllästyneitä kuulemaan kysymyksiä, mistä me oikeasti olemme kotoisin. Me olemme kyllästyneitä Hollywoodin stereotyyppeihin siitä, millaisia me voimme olla. Se, että olemme aasialaisamerikkalaisia, ei tarkoita sitä, että me emme koe köyhyyttä ja rasismia, Lin kertoi päivityksessään.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Lin on ensimmäinen amerikkalaissyntyinen kiinalaistaustainen pelaaja NBA:ssa. Lin pelasi NBA:ssa yhdeksän vuotta ja 480 ottelua. NBA on aloittanut tutkinnan tapaukseen liittyen. Lin ei itse halunnut nimetä yksittäisiä pelaajia tapaukseen liittyen.

– Moni varmasti pettyy, mutta en aio nimetä ketään tapaukseen liittyen. Mitä se hyödyttää tässä tilanteessa, että yritämme repiä muita alaspäin? Se ei tee minun yhteisöstäni turvallisempaa tai ratkaise pitkäjänteisiä ongelmia rasismin kanssa, Lin kertoi.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Topias Setälä


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.