Los Angeles Lakersin tähtipelaaja LeBron James joutuu olemaan kentältä poissa kuudesta kahdeksaan viikkoa nilkkavamman vuoksi. Mies loukkaantui ottelussa Atlanta Hawksia vastaan, kun Hawksin Solomon Hill kaatui pallontavoittelutilanteessa LeBronin nilkan päälle. James heitti tilanteen jälkeen kolmosen sisään, jonka jälkeen mies ei palannut enää kentälle.

Bleacher Report

@BleacherReport
Bron appears to turn his ankle, stays in the game and hits a three, then heads to the locker room

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Hill on joutunut kritiikin kohteeksi tapaturman jälkeen. Esimerkiksi Lakersin Montrezl Harrell kyseenalaisti Hillin toimintaa tilanteessa.

– Meidän mielestä tuollainen tilanne ei kuulu koripalloon. Minun mielestäni se ei ollut pallontavoittelutilanne. Hänen olisi pitänyt mennä LeBronin jalan läpi päästäkseen käsiksi palloon. Hill oli tilanteessa sivuttain ja pallo oli hänen takanaan. En usko, että Hill loukkaannutti LeBronin tahallaan, mutta minun mielestäni tämä on sellainen tilanne, joka liigan pitäisi tarkastaa, Harrell kertoi.

Hill vastasi kritiikkiin nopeasti ottelun jälkeen Twitterissä.

– En ikinä epäkunnioittasi tätä lajia ja loukkaannuttaisi pelaaja tahallaan… hän [LeBron] tietää sen. Se on ainoa asia, millä on väliä minulle. Rukoilen pikaista paranemista, Hill twiittasi.

solomon hill

@solohill
would never disrespect the game and take a player out purposely... he knows that. that’s all that matters to me. praying for a speedy recovery. #riptothementionstho #moredmsthansaweetie

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

LeBronin loukkaantuminen tulee Lakersille pahaan aikaan, kun joukkueen toinen tähtipelaaja Anthony Davis on myös poissa pelikentältä loukkaantumisen takia. Lakersin ensimmäinen ottelu ilman Jamesia päättyi 94-111 (44-59) tappioon Phoenix Sunsille.