Kentucky Wildcatsia tällä kaudella edustanut Terrence Clarke on menehtynyt liikenneonnettomuuden seurauksena Los Angelesissa. Clarke oli menehtyessään 19-vuotias. Los Angelesin poliisissa toimivan John Matassan mukaan Clarke ajoi punaisia päin kovalla vauhdilla, joka aiheutti onnettomuuden.

– Tapahtuma tallentui valvontakameralle. Clarke osui toiseen autoon, joka oli kääntymässä vasemmalle. Hän osui ensin autoon, sitten katupylvääseen, jonka jälkeen hän törmäsi seinään. Hänet siirrettiin sairaalaan, jossa hänet todettiin kuolleeksi, Matassa kertoi.

Kentucky Wildcatsin valmentaja John Calipari vastasi suru-uutiseen tiedotteessa.

– Nuori mies, jota me kaikki rakastimme, menetti elämänsä liian nuorena. Henkilö, jolla oli kaikki unelmat ja toiveet vielä edessäpäin. Terrence Clarke oli kaunis lapsi, joka lumosi huoneen hänen persoonallisuudellaan, hymyllään ja ilollaan. Hän veti ihmisiä puoleensa ja sen kuuleminen, että olemme menettäneet hänet, on hyvin vaikea sisäistää, Calipari kertoi tiedotteessa.

Clarkea pidettiin ennen kautta yhtenä parhaista nuorista heittävistä takamiehistä. Clarke ehti pelaamaan tällä kaudella ainoastaan seitsemän ottelua ennen kuin miehen kausi päättyi nilkkavammaan. Nilkkavamman vuoksi mies oli tippunut tämän vuoden varaustilaisuuden ennakkolistoilla. Mies oli ESPN:n parhaiden varattavien pelaajien listalla sijalla 78. Clarken antamat näytöt ennen loukkaantumista olisi varmasti herättänyt kiinnostusta monessa joukkueessa varaustilaisuudessa. Clark oli Los Angelesissa valmistautumassa tulevaan varaustilaisuuteen.

Clarken menehtyminen herätti paljon huomiota ja sympatiaa ympäri koripallomaailmaa.

Jalen Green🤍

@JalenGreen
you gone too soon.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Rest In Peace Terrence Clarke
Keep the Clarke family in your prayers 🙏🏾

Ballislife.com

@Ballislife
🙏 Terrence Clarke

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.