Lahti Basketballille kokemusta joukkueeseen – ”Ominaisuuksiltaan meille täydellinen pelaaja”

© Kuva: Getty Images

Lahti Basketball on tehnyt vuoden sopimuksen Sherwood Brownin,30, kanssa. 193-senttinen Brown siirtyy Lahteen Romaniasta, jossa edusti viimeiset kolme kautta Timisoaran joukkuetta.

Brownilta löytyy kokemusta myös Saksasta, Libanonista, Israelista, Meksikosta ja Qatarista.

– Kävin Sherwoodin kanssa keskusteluja pitkin kesää. Mitä enemmän puhuimme, sen vakuuttuneempi olin hänen sopivuudesta meille. Rakennamme itsellemme identiteettiä koko kentän aggressiivisen puolustuksen, pelitemmon ja taistelevan joukkueilmeen kautta. Jotta voimme pelata 40 minuuttia haluamallamme tasolle, tarvitsemme riittävän syvyyden. Nyt meillä oli syvyydessä yhden pelaajan aukko. Siksi olen todella tyytyväinen siihen, että seurajohto oli valmiina reagoimaan tilanteeseen, Lahti Basketballin päävalmentaja Pieti Poikola aloittaa seuran sivuilla.

– Rekrytoinnissa oli tärkeintä löytää sellainen pelaaja, joka vahvistaa identiteettiämme. Sherwood on ominaisuuksiltaan meille täydellinen pelaaja. Hän oli joukkueensa paras levypallopelaaja, osui eniten kolkkikaaren takaa ja on todella erinomainen puolustaja. Hänen Synergyn puolustustilasto on yksi parhaista, mitä minulle on tullut vastaan. Sherwood ymmärtää peliä ja tuo monipuolisuutta laajalla rintamalla. Hänen loistavaa kaukoheitto-osaamista täydentää erinomainen avoimen kentän peli sekä monipuolinen 1vs1-osaaminen. Sherwood on paitsi tehokas, myös älykäs pelaaja. Hän ei laita turhaan palloa maahan, vaan ymmärtää pallonliikkeen ja joukkuepelin merkityksen.

– Ehkä tärkeimpänä ominaisuutenaan hän tuo johtajuutta, esimerkkiä ja kokemusta nuoreen joukkueeseemme. Siitä osoituksena hänet valittiin Timisoaran kapteeniksi, mikä on amerikkalaispelaajalle harvinaista laadukkaissa Itä-Euroopan joukkueissa. Pelitaitojen ohella Timisoaran bosnialaisvalmentaja hehkutti Sherwoodia todella paljon persoonana. Se on tärkeää, sillä meillä on yhtenäinen ja kovaa työtä tekevä ryhmä. Sitä dynamiikkaa emme halua rikkoa. Tällä porukalla on hienoa lähteä pistämään kiviä etukäteiskaavailussa suosikeiksi nimettyjen joukkueiden pelitossuihin, kommentoi Poikola.

Lähde: Lahti Basketballin verkkosivut


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.