Lauantaina pelattiin Naisten Korisliigassa viimeinen ottelu ennen maajoukkuetaukoa. ToPo otti siinä kotonaan pisteet 79-73.

Avauspuoliajalla molemmille joukkueille merkittiin yksi jakso. Kotijoukkue vei ensimmäisen jakson viidellä pisteellä, mutta Honka tuli vielä ennen puoliaikaa kahden pisteen päähän.

ToPo kasvatti johtoaan kuuteen pisteeseen kolmannella jaksolla. Kun päätösjaksolla molemmille joukkueille merkittiin pöytäkirjaan 19 pistettä, pääsi kotijoukkue juhlimaan voittoa 79-73.

Helsinkiläisjoukkue teki suuren osan pisteistään korin alta. Yhteensä sille merkittiin 56 pistettä kolmen sekunnin alueelta. Honka nosteli sieltä vain 28 pistettä.

ToPo:lta löytyi paljon ratkaisijoita. Taru Tuukkaselle kirjattiin 17 pistettä. Nea Kuisma säesti penkiltä 16 pisteellä. Desiree Ramos upotti 28 pistettä Hongalle, mutta jäi ilman tukea.