NBA:n siirtoikkunan sulkeuduttua viime yönä joukkueet lähtivät loppukauteen hieman uudistunein kokoonpanoin. Giannis Antetokounmpon vahva vire ei ole kuitenkaan muuttunut.

Antetokounmpo (38/10) siivitti Milwaukeen voittoon ilman LeBron Jamesia pelannut Lakersia vastaan. Brooklyn otti ensimmäisen voittonsa ilman Kyrie Irvingiä ja Kevin Durantia, kun Dallasista vaihtokaupan yhteydessä siirtynyt Spencer Dinwiddie (25) siivitti joukkueen voittoon Chicagosta Zach LaVinen (38) mahtipelistä huolimatta.

Durantia ei nähty vielä Phoenixin riveissä, kun Atlanta nappasi kotivoiton Trae Youngin (36) siivittämä. Aaron Gordonin (37) ja Nikola Jokicin (29/12/6) vahvat pelit eivät riittäneet, kun Orlando jyräsi laajalla rintamalla voittoon.

NBA:n viime yön tulokset:
Orlando-Denver 115-104
Atlanta-Phoenix 116-107
Brooklyn-Chicago 116-105
Lakers-Milwaukee 106-115