Anissa Pounds pelasi toisen kautensa Saksan Bundesliigan Angels Nördlingenissa ja oli tyytyväinen kauteen, vaikka joukkueen tavoite jäi saavuttamatta. Pounds oli jälleen joukkueensa ehdottomia avainpelaajia.

Pounds pelasi toisen kautensa Angelsin riveissä. Viime kaudella joukkueelle jäi hampaankoloon, kun runkosarja pistettiin yllättäen poikki eikä Angels pystynyt pelaamaan paria viimeistä peliään. Angelsilla oli mahdollisuudet vielä pudotuspeleihin, mutta runkosarjan katkeaminen vesitti samalla haaveet pudotuspeleistä.

Tällä kaudella Angels ei jättänyt mitään sattuman varaan, vaan sijoittui runkosarjassa neljänneksi. Pudotuspelien avauskierroksella se hävisi kuitenkin Panthers Osnabrückille suoraan otteluvoiton 0-2.

Vaikka putoaminen oli selkeä pettymys, niin kokonaisuudessaan Poundsille jäi kaudesta positiivinen maku.

– Tavoitteenamme oli mitali ja se jäi saavuttamatta, joten se tietenkin harmittaa. Olimme runkosarjassa neljänsiä ja saimme pudotuspeleissä vastaamme meille huonoimman mahdollisen vastustajan, joka oli suurin vihollisemme ja hankalin vastustaja meille. Se harmittaa suuresti, sillä minusta tuntui, että meillä olisi ollut mahdollisuudet mitaliin.

– Kokonaisuudessaan voi olla kuitenkin ihan tyytyväinen. Paikat kestivät, meillä oli hyvä joukkue ja hyvä valmennus, Pounds käy kauttaan läpi Koripalloliiton tiedotteessa.

Pounds oli joukkueensa toiseksi paras pisteiden tekijä, kun hän heitti ottelua kohden keskimäärin 13,3 pistettä. Levypalloja tarttui käsiin keskimäärin 3,6 ja syöttöä 1,7. Pounds petrasi kauden pistekeskiarvoaan tasan pisteellä edelliskauteen verrattuna. Peliaikaa tuli 30 minuutin molemmin puolin läpi kauden.

– Olen tyytyväinen miten oma kauteni meni. Yritin auttaa joukkuetta parhaani mukaan ja tuntui, että pystyin auttamaan joukkuetta.

Pounds viihtyi hyvin Nördlingenissä ja kun viime kausi päättyi miten päättyi, niin hän päätti Elina Koskimiehen ja parin muun kanssa jatkaa myös tällä kaudella. Pounds nautti kahdesta seurassa viettämästä kaudesta, mutta seuraavaksi edessä siintävät todennäköisesti uudet tuulet.

– Joukkuekaverit olivat huippuja ja valmennus hyvää, joten tykkäsin olla. Joukkueessa oli ennestään tuttuja ja teimme joidenkin kanssa viime kauden jälkeen yhteissopimuksen jatkaa yhdessä. Nyt on aika ehkä katsoa muita vaihtoehtoja. Ulkomailla olisi halu jatkaa, jos joku minut haluaisi. Ovet ovat ihan auki.

Lähde: Koripalloliiton tiedote