Koripallon MM-kisojen välieräjoukkueet ovat selvillä, kun Saksa ja Kanada etenivät neljän joukkoon.

Suomen kansalaisuuden omaavan päävalmentajansa Gordon Herbertin johdolla Saksa onnistui kukistamaan Latvian 81-79 (36-34). Franz Wagner (16/8) oli Saksan paras pistemies ja Latvian ykkönen oli Arturs Zagars 24 pisteellä.

Toisessa välierässä Kanada piti Slovenian kurissa voittamalla 100-89 (30-30). Slovenia joutui pelaamaan viimeiset 6,5 minuuttia ilman ykköstähteään Luka Doncicia, kun hän sai toisen teknisen virheen ottelussa. Siinä vaiheessa Slovenia oli 15 pistettä Kanadaa perässä. Doncic oli siitä huolimatta Slovenian paras pistemies 26 pisteen saldolla. Kanadalta nousi ykköseksi Shai Gilgeous-Alexander 31 pisteellä.

Saksa kohtaa perjantain välierässä USA:n ja Kanada saa vastaansa Serbian.

Latvia ja Slovenia puolestaan pelaavat sijoitusotteluita torstaina. Latvia kohtaa Italian ja Slovenia Liettuan.