Elias Valtosen mainiot esitykset Granadan paidassa saivat jatkoa, kun hän pääsi juhlimaan ensimmäistä voittoaan uuden seuransa riveissä.

Elias Valtonen jatkoi takuuvarmoja otteitaan, kun hän auttoi Granadan tärkeään 87-79 (44-33)-voittoon Bilbaosta. Valtonen tilastoi tehokkaasti 13 pistettä ja viisi levypalloa. Voitolla Granada tukevoitti asemiaan taistelussa sarjapaikasta.
Ottelutilastot

Sasu Salinin Teneriffa kävi kovaa taistoa pisteistä Real Madridin vieraana, mutta joutui taipumaan 78-80 (41-38). Salin jäi ottelussa ilman tehomerkintöjä. Teneriffa on seitsemäntenä.
Ottelutilastot

Andorran toisen puoliajan kiri jäi vajaaksi Palencian vieraana, kun Andorra taipui 70-77 (28-40). Alexander Madsenin näppeihin jäi neljä levypalloa. Andorra on Granadan yläpuolella 14.
Ottelutilastot

LEB Orossa Remu Raitasen Caceresin asema häntäpäässä tukaloitui niukalla 71-73 (32-31)-tappiolla Cantabriaa vastaan. Raitanen nakutti viisi pistettä ja kaksi levypalloa. Caceres on toiseksi viimeisenä.
Ottelutilastot

Alex Murphyn Estudiantes koki jo kolmannen peräkkäisen tappionsa hävitessään kärkiottelussa Leyma Corunalle 88-114 (52-59). Murphy auttoi omiaan yhdeksällä pisteellä, syötöllä ja torjunnalla. Tappioiden myötä Estudiantes on pudonnut kolmanneksi.
Ottelutilastot

Ranskan liigassa Paris Basketballin kurssi on päinvastainen, kun se otti kymmenennen peräkkäisen voittonsa Dijonin kaatuessa vieraskentällä 80-72 (43-38). Kymmenen peräkkäistä voittoa on samalla uusi seuraennätys. Mikael Jantunen oli sivussa joukkueen kokoonpanosta. Tuomas Iisalon luotsaama joukkue on neljäntenä.
Ottelutilastot

Mikko Larkaksen apuvalmentama Strasbourg kävi kovan kamppailun pisteistä, mutta taipui lopulta Nancylle 75-79 (36-47). Strasbourg on yhdeksäntenä.
Ottelutilastot

Ranskan ProB:ssä Ilari Seppälän Saint-Chamond pääsi voiton makuun kaataessaan Rouenin 93-79 (45-38). Seppälä oli hyvässä iskussa 13 pisteellä, levypallolla ja neljällä syötöllä. Saint-Chamond pitää kymmenettä sijaa hallussaan.
Ottelutilastot

Saksassa Daniel Janssonin valmentama Tigers Tübingen otti ison voiton kaataessaan Mitteldeutscherin 88-78 (46-44). Aatu Kivimäki heilutti sukkaa kahdeksan pisteen edestä ja tilastot täyttyivät myös neljästä levypallosta, kahdeksasta syötöstä ja kahdesta riistosta. Voitolla Tigers repäisi kahden voiton raon putoamistaisteluun.
Ottelutilastot

Jussi Laakson ja Daniel Herbertin valmentama Merlins Crailsheim sen sijaan taipui Niners Chemnitzille kotonaan 82-97 (39-42). Merlins jatkaa jaetulla jumbosijalla.
Ottelutilastot

Pari sarjaporrasta alempana ProB:ssä Ehingen Urspring otti Valtteri Mervolan johdolla tärkeän 94-80 (47-38)-voiton sarjakakkosesta OrangeAcademy Ulmista. Mervola kasasi 11 pisteen, neljän levypallon ja kolmen syötön tilastot ennen virhetilinsä täyttymistä. Ehingen jatkaa putoamisrajan yläpuolella.
Ottelutilastot

Pohjoislohkossa Miikka Sopasen käskyttämä Herford hävisi RheinStars Kölnin vieraana 67-75 (30-48). Tappion myötä Herford valahti putoajan paikalle.
Ottelutilastot

Viron ja Latvian yhteisliigassa Kalev/Cramon voittotaival jatkui sen kaadettua Liepajan selvästi 92-69 (43-35). Severi Kaukiainen oli tarkalla heittopäällä tilastoiden 10 pistettä, kaksi levypalloa, neljä syöttöä ja riiston. Kalev/Cramo johtaa sarjaa.
Ottelutilastot

Mikael Laihosen Radom jatkaa taistelua pudotuspelipaikasta Puolan kakkosliigassa voitettuaan Deckan 89-75 (47-40). Laihonen avusti joukkuettaan kolmella pisteellä, kuudella levypallolla ja riistolla. Radom on yhdeksäntenä.
Ottelutilastot

Qatarissa starttasi paikallinen cup-turnaus ja Mubashar Alin Al Khor koki tappion Al Gharafalle 55-76 (35-47). Ali dominoi jälleen korin alla 12 levypallolla ja rivit täyttyivät myös neljästä pisteestä, kahdesta syötöstä ja kahdesta riistosta.
Ottelutilastot

Italian liigassa Lassi Tuovi pääsi juhlimaan kovaa voittoa, kun Bologna kaatoi kärkipään ottelussa Milanon 84-75 (47-37). Voitolla Bologna ponnahti toiseksi.
Ottelutilastot

Itävallan liigassa Anton Mirolybovin ja Samuli Niemisen valmentama Swans Gmunden taipui kotonaan Flyers Welsille 73-81 (35-38). Tappio oli Swansille kolmas peräkkäinen.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote