NBA:n hallitseva mestari Denver Nuggets voitti Los Angeles Lakersin torstaina koriluvuin 112-105 ja siirtyi pudotuspelisarjassa jo 3-0 -johtoon.

Vierasjoukkue Nuggets oli viimeisellä neljänneksellä koko ajan johtoasemassa ja pystyi kontrolloimaan tilannetta. Lakers ei missään vaiheessa saanut kiriään siihen pisteeseen, että olisi kyennyt uhkaamaan Lakersin voittoa.

Denverin serbitähti Nikola Jokic saavutti tuplatuplan. Hän heitti 24 pistettä ja napsi 15 levypalloa.

Lakersin tehomies oli Anthony Davis 33 pisteellään. Hänelle merkittiin tuplatupla 15 levypallon myötä.

Davisin seurakaveri LeBron James heitti 26 pistettä. Davisin ja Jamesin tehoista huolimatta Nuggetsin paremmuudesta ottelusarjassa ei ole ollut mitään epäselvyyttä.

Jatkopaikka on Nuggetsille katkolla jo seuraavassa ottelussa. On vaikea nähdä, että Lakersilla olisi mitään jakoa nousta 0-3 -tappioasemasta ottelusarjan voittoon.

Denver Nuggets

@nuggets
THREE starters with 20+ point double-doubles in the road win 👏

AG: 29 PTS / 15 REB / 3 AST
Joker: 24 PTS / 15 REB / 9 AST
Jamal: 22 PTS / 5 REB / 9 AST
MPJ: 20 PTS / 10 REB / 3 AST

Muualla on tasaisempaa. Philadelphia 76ers onnistui kotiparketillaan kaatamaan New York Knicksin 125-114 ja kaventamaan voitot 1-2:een.

Ottelun hahmo oli Philadelphian Joel Embiid, joka heitti 50 pistettä. New Yorkin Jalen Brunson ylsi tuplatuplaan 39 pisteellään ja 13 syötöllään.

Philadelphia 76ers

@sixers
50 PTS | 8 REBS | 5 3PM

the Emvpiid had South Philly jumpin'. 🙌

presented by @cryptocom

Cleveland Cavaliers oli voittanut molemmat kotiottelunsa Orlando Magicia vastaan, mutta torstaina se oli helisemässä Orlandossa, missä Magic voitti tylyin lukemin 121-83. Magic kavensi ottelusarjan 1-2:een.

Magicin Paolo Banchero ylsi tuplatuplaan. Hän heitti 31 ja keräsi 14 levypalloa.

Cavaliersin hyökkäyspeli oli yllättävän aseetonta Orlandossa. Magic oli ottanut opiksi kahden ensimmäisen pelin ongelmistaan ja sen puolustus toimi varsin tehokkaasti.