Korisliigakauden avausvoittonsa viime perjantaina Tapiolassa napannut Tapiolan Honka joutuu perjantaina kovan testin eteen, kun sarjakärki KTP-Basket isännöi espoolaisia Karhuvuoressa.

Hongan valmennusjohto on valmistautunut hyvin KTP:n kohtaamiseen.

– KTP puolustaa hyvin, kovalla intensiteetillä ja monia eri miespuolustuksen variaatioita käyttäen. ”Ponttis” on tehnyt hyvää työtä joukkueen kanssa. KTP haluaa juosta, kuten mekin, joten vauhdikas ottelu on luvassa. Heidän hyökkäyspelaamisensa on ollut toistaiseksi hieman amerikkalaispelaajien varassa, mutta tulivoimaa löytyy myös suomalaisosastolta. Tästä osoituksena Timo Heinosen 20 pistettä Kauhajokea vastaan. Meidän täytyy pitää huolta pallosta, ottaa hyviä heitonvalintoja sekä pysäyttää heidän amerikkalaiskolmikkonsa. Tehtävä ei tule olemaan helppo, mutta lähdemme peliin luottavaisin mielin, Hongan päävalmentaja Tuomas Iisalo miettii Hongan sivuilla.

Honka saa jalkeille lähes täyden miehistön. Tero Laitinen debytoi jo Lahti-ottelussa ja Ville Puotilakin oli kokoonpanossa, vaikka ei vielä pelannut. Perjantaina Kotkassa Puotila on jo pelikuntoinen.