Karhu palaa keskiviikkona kotiluolaan. Lauantain tappion jäljet on nuoltu pois ja joukkue lähtee voittamaan Korihaita.

Karhu hävisi lauantaina Nokialla. Karhun kompastuksena oli levypallopelaaminen, sekä merkkausvirheet puolustuksessa. Nytkin on vastassa joukkue, joka elää puolustuksen virheistä. Samalla Hait ovat sarjan parhaita levypallojoukkueita, joten sulkupeli pitää olla keskiviikkona kunnossa. Juho Lehtorannan paluu kentälle lähestyy ja mies saattaakin olla antamassa Karhulle lisää vaihtoehtoja molemmissa kenttäpäädyissä Korihaita vastaan.

– Sarjanousija Korihait on sekoitus kokemusta ja nuoruutta. Meidän on saatava heidän heittovoimainen kaksikko Jalonen-Herbert heittämään mahdollisimman paljon kättä vastaan, pärjättävä kaarella 1vs1 sekä ennen kaikkea saatava oma levypallopeli parempaan kuosiin.- Juhon paluu kentille lähestyy päivä päivältä ja kohta olemmekin taas koko joukkueella liikkeellä, Karhun päävalmentaja Sami Toiviainen pohtii ottelun asetelmia Karhun sivuilla.

Keskiviikon peliin on kaikilla vapaa sisäänpääsy. Tämän ovat mahdollistaneet yhteistyöyritykset, jotka ovat lähteneet tukemaan ”Heitä Pallo Peliin” kampanjaa. Kampanjassa on tarkoitus kerätä satoja palloja, joita katsojat saavat tuoda mukanaan peliin ja heittää kentälle, kun Karhu tekee pelissä 10 pisteensä. Kentälle heitetyt pallot kerätään talteen ja lahjoitetaan Kauhajoen kouluille. Pelissä tulee varmasti olemaan ruuhkaa, joten paikalle kannattaa tulla ajoissa.

Kauhajoen Karhu Korihait keskiviikkona kello 18.30 koulukeskuksen liikuntahallissa.