Susijengi kohtaa torstaina toisessa harjoitusottelussaan Iso-Britannian Hartwall Areenalla. Ensimmäinen harjoitusottelu Ranskaa antoi viitteitä siitä mitä tuleman pitää ja seuraavaksi kotiyleisö pääsee todistamaan paikanpäältä mikä on Susijengin vire.

Vastaan asettuva Iso-Britannia valmistautuu niin ikään syyskuussa Sloveniassa pelattaviin EM-kisoihin. Gerald Lee junior tietää, että vastaan asettuu laatujoukkue, mutta luottaa kotijoukkueen kannustukseen.

– Pelasimme pari kesää sitten heitä vastaan ja heillä oli ainakin silloin todella kova joukkue. Jos heidän ykköstähdet tulevat mukaan, niin tulee todella kova ottelu. Meidän pitää pelata parastamme jotta pystymme voittamaan heidät. On aina erittäin kiva päästä pelaamaan kotiyleisön eteen. Kotona pelaaminen on kerma kakun päällä, Lee hehkuttaa SuomiKoris-sivustolle.

”Junnun” mielestä ottelussa peli tulee antamaan jo viitteitä Susijengin kisavireestä.

– Ottelussa varmasti vielä vähän haetaan rooleja joukkueessa, mutta varmasti alamme jo olla aika lähellä sitä maksimipeliä.

Susijengi avasi harjoitusottelut vahvasti Ranskaa vastaan tappiosta huolimatta. Lee löytää erityisesti Suomen puolustuspelaamisesta vielä hiottavaa.

– Puolustuksen rotaation pitäisi olla vähän parempaa. Ranska pääsi välillä tekemään meitä vastaan helppoja koreja emmekä saisi sallia niitä. Vastustajalta pitäisi ottaa nopeat hyökkäykset pois kokonaan ja itse lähteä niihin vähän paremmin, Lee naulaa teesit torstain otteluun.

Salttu Forsström