KTP-Basket avaa kauden kotiottelunsa keskiviikkona ottelulla Uudenkaupungin Korihaita vastaan.

Tappiollisen sarja-avauksen jälkeen KTP-Basket on harjoitellut pari päivää ja tutkinut videolta Bisons-ottelun antia.

– Paljon pitää saada liikettä etenkin meidän hyökkäyspelaamiseen. Loimaalla vielä hiukan liikaa ihmeteltiin mitä pitikään tehdä eikä saatu palloa tarpeeksi ajoissa liikkeelle. Sitä on nyt treenattu pari päivää ja ihan kivalta tuo meno treeneissä on näyttänyt, kertoilee päävalmentaja Sami Toiviainen KTP:n sivuilla.

KTP-Basket lähtee illan kamppailuun ensimmäistä kertaa täydellä miehistöllä. Samuli Vanttajan jalkapohjavamma on parantunut ja näin mies pääsee pukemaan vihreä-valkoiset pystyraidat ensimmäistä kertaa urallaa viralliseen otteluun.

– Oli oikein mukavaa katsoa tiistai-illan viimeistelytreeneissä koko joukkueen menoa, kun saatiin vihdoin Samulikin mukaan. Nyt on koutsilla mahdollisuus mitä erilaisimpiin viisikoihin, joten ainakin vaihtoehtoja riittää. Saattaa hyvinkin olla, että Korihaita vastaan tullaan näkemään jo hiukan muunneltuja viisikoita. Meidän pitää olla hereillä heti alusta saakka ja saada Korihaiden pallon liike pysähtymään sekä pitää heidät poissa hyökkäyslevypalloista, Toiviainen jatkaa.

KTP-Basket – UU-Korihait keskiviikkona Steveco-Areenalla klo 18.30.