Perjantaina Korisliigassa pelattiin kolme peliä joissa kotijoukkueet olivat vahvoilla. Pyrintö ja Bisons jatkavat edelleen puhtaalla pelillä.

Lappeenrannan Namika piti Bisonsia tiukoilla, mutta lopulta hallitseva mestari puristi kotikentällään 79-71 (35-33)-voiton. Vielä parikymmentä sekuntia ennen loppua ero oli neljässä pisteessä, mutta Bisons piti pintansa. Tuukka Kotti kunnostautui tällä kertaa pisteiden teossa tehden 22 pistettä ja Billy Keys säesti 15 ja Mikko Koivisto 14 pisteellä ja viidellä syötöllä. Lappeenrantalaisten ykkösnimi oli Todd Brown tehden 24 pistettä ja Brandon McKnight pussitti 17 pistettä ja jakeli viisi korisyöttöä. Bisonsille voitto oli kolmas ja Namika ei ole voittanut vielä yhtään kauden otteluistaan.

KTP ei antanut Namika Lahden yllättää itseään, vaan otti kotonaan selvän 91-78 (44-42). Sharaud Curry oli hurjalla pelipäällä pussittaen 28 pistettä ja antamalla kahdeksan korisyöttöä. Curry upotti 14 pelitilanneheitostaan 10 ja kaikki neljä vapariaan. Aleksi Akpaso ja Chris Owen tekivät 14 pistettä. Lahtelaisilta onnistuivat Storm Warren 25 pisteellä ja Robert Arnold ja Dan Oppland onnistuivat 15 pisteen arvoisesti. Oppland oli myös erityisen vahva korin alla ottaen 12 levypalloa. KTP:lle voitto oli toinen, lahtelaiset ovat edelleen voitoitta.

Pyrintö jatkoi vahvoja esityksiään murskaamalla tällä kertaa Katajan selvästi 95-74 (60-33). Tamperelaisten Antero Lehto oli tulessa upottaen peräti 26 pistettä. Damon Williamsilla oli myös vahva ilta 19 pisteellä ja yhdeksällä levypallolla. Kelvin Lewis (14) ja Antti Nikkilä (10) huudattivat yleisöä myös kaksinumeroisilla koriluvuilla. Joensuulaisilta ylsi tupla-tuplaan Mike Morrison iskemällä 22 pistettä ja ottamalla 11 levypalloa. Juho Nenonen upotti 16 pistettä ja Teemu Rannikko sai kasaan 14 pistettä. Pyrintö jatkaa puhtaalla pelillä, kun taas Katajalle tappio oli jo toinen peräkkäinen.

Lauantaina edessä on kaksi ottelua, kun Honka isännöi Vilpasta ja Karhu Korikobria.