Lauantaina suomalaisittain koettiin kansainvälisillä kentillä sekä hyviä että huonoja hetkiä. Joonas Cavénin vahva iltapuhde avitti CB Pratin voittoon ja Shawn Huffin Ludwigsburg otti maukkaan voiton. Sasu Salinin Olimpijan tappioputki sen sijaan sai jatkoa.

Ludwigsburg voitti Gordon Herbertin valmentaman Frankfurtin jatkoajalla 90-78. Huffille kertyi ottelussa 37 minuuttia, yhdeksän pistettä ja seitsemän levypalloa.

Cavén haki jälleen pelituntumaa Joventut Badalonan farmijoukkueesta ja heitti peräti kuusi kolmosta ja keräsi yhteensä 21 pistettä johdattaen joukkueensa 79-74-voittoon Araberrista.

Olimpijan vaikea alkukausi sai jatkoa Bisonsin voittanut Radnickia vastaan, kun ljubljanalaiset hävisivät serbijoukkueelle 81-66. Salin pussitti 28 minuutissa kahdeksan pistettä.