Keskiviikkona Karhulla on edessä vieraspeli Kotkassa. Lokakuun puolivälissä KTP haki pisteet karhuluolasta lukemin 76-65, joten Karhulla on taatusti jotain hampaankolossa tuosta ottelusta. Samalla se on Karhun toistaiseksi ainoa tappio, joten pelissä on sarjataulukon kakkospaikka.

Karhu kohtaa keskiviikkona KTP:n ja perjantaina on edessä ottelu Pyrintöä vastaan.

– Vastassa tiuhaan tahtiin sarjan kaksi ennakkosuosikkijoukkuetta. KTP:n kovuus saatiin jo tuntea, se onkin Karhun ainoa tappio, Karhun päävalmentaja Ari Tammivaara kertoo joukkueen sivuilla.

Tammivaara tietää hyvin KTP:n kovuuden.

– Joukkueella on erinomainen suomalainen pelaajamateriaali ja joukkoa täydentävät jenkit. KTP on sarjan tarkimpia kolmen pisteen heittojoukkueita ja joukkueella mielenkiintoinen pelaajatilanne. Joukkueeseen on liittynyt kaksi uutta jenkkiä ja jää nähtäväksi, ketkä pelaavat. Se luo oman haasteensa peliin valmistautumiseen, mutta ei ole välttämättä helppoa KTP:llekään, Tammivaara muistuttaa viitaten Ryan Ayersin ja Ryan McDaden liittymiseen kotkalaisjoukkueen riveihin.