Lapuan Korikobrat otti kauden avausvoittonsa, kun se kaatoi niukasti kotikentällään Korihait 90-88 (50-47).

Korihait sai vihdoin voittotilinsä auki, kun se kukisti tiukan taistelun jälkeen Korihait kahdella pisteellä. Korihait aloitti ottelun vahvasti repäisemällä ensimmäisellä neljänneksellä 29-22-johdon. Kotijoukkue kuitenkin pelasi erittäin vahvan toisen jakson ja meni tauolle johdossa. Kolmannella jaksolla Kobrat sai revittyä kaksi pistettä lisää eroa ja johto säilyi aina loppuun saakka, vaikka Korihait hengitti koko ajan niskaan ja nousi viime sekunneilla aina pisteen päähän. Korihailla oli vielä viimeisillä sekunneilla mahdollisuus nousta tasoihin, mutta Sami Ikävalko ja James Padgett eivät saaneet omia yrityksiään sisään ja näin pisteet jäivät Lapualle.

Lapualaisten voiton takuumiehenä oli peräti 33 pistettä tehnyt Brad Reese. Givi Bakradze sai kasaan 14, Tuomas Viertola 11 ja Frank Holmes 10. Korihailta Josh Dollard oli vahva, sillä hän ylsi tupla-tuplaan 21 pisteellä ja 12 levypallolla. Chase Stanback (18), Sami Ikävalko (16) ja James Padgett (15) esiintyivät myös väkevästi.