Perjantaina ja lauantain aikana pelataan yhteensä neljä peliä. Tappioitta olevat Pyrintö ja Bisons ovat tulessa ja Kouvot hakee kauden avausvoittoaan.

Perjantaina nähdään mielenkiintoinen ottelu, kun KTP:lle viime ottelussaan kylvetyksen kokenut Karhu haastaa pelkkiä voittoja Korisliigassa ja Baltian liigassa napanneen Pyrinnön. Perjantain toisessa ottelussa hienosti EuroChallengen aloittanut Kataja saa kotikentälleen Lappeenrannan Namikan.

Putkille haetaan loppua lauantaina

Lauantaina Eurocupissa toisen voittonsa viikolla ottanut Bisons matkustaa Tapiolaan Hongan vieraaksi. Hongalla on allaan kolme peräkkäistä tappiota, kun taas Bisons jyrää vahvassa voittoputkessa.

– Meille on nyt parhaat tulleet vastaan, kun on ollut Pyrintö, Kataja ja Karhu vastassa. Olemme olleet lähellä, mutta pelit ovat lopussa kääntyneet meitä vastaan. Jos pelaamme omalla temmollamme ja tavallamme koko 40 minuuttia, niin pystymme voittamaan kenet tahansa – myös Bisonsin, Hongan päävalmentaja Pekka Salminen valottaa SuomiKoris-sivuston haastattelussa.

Bisons pelasi viikolla kovan ottelun Eurocupissa Pietarin Spartakia vastaan, mutta Salminen ei usko, että se painaa loimaalaisten kintereissä.

– Fyysisellä puolella tuskin heillä on ongelmia, sillä heillä on paljon pelaajia joita peluuttaa. Esimerkiksi Ville Mäkäläinen pelasi keskiviikkona vain yhden vaihdon. Sieltä tulee nälkäisiä pelaajia jotka saavat mahdollisuuden näyttää, Salminen ennakoi.

Hongalla on allaan kolme peräkkäistä tappiota ja Salminen myöntää, että tappioiden syitä on pohdittu.

– Olemme yrittäneet löytää parannuskohtia ja meidän on palattava voittojen tielle, Salminen päättää.

Lauantain toisessa ottelussa Kouvot yrittää katkaista tappioputkensa, kun se isännöi vahvassa vireessä olevaa KTP:tä.