Suomen miesten koripallomaajoukkueen, Susijengin, päävalmentaja Henrik Dettmann on nimennyt peräti 26 pelaajaa ehdokkaiksi vuoden 2014 maajoukkuerinkiin. Joukkueen kilpailuvuoden pääkoitos on 30.8.–14.9. Espanjassa järjestettävät MM-kisat.

USA:ssa pelaavista Murphyn veljeksistä NBA:n Chicago Bullsista Utah Jazziin siirtynyt Erik Murphy sekä yliopistoliiga NCAA:n Dukesta Floridaan ensi kaudeksi siirtyvä Alex Murphy ovat kumpikin rinkiin nimettyjen listalla. 208-senttinen, ensimmäistä kauttaan NBA:ssa pelaava Erik Murphy on jo julkisesti ilmaissut halunsa liittyä Susijengi-vahvuuteen kesällä.

Uusista tuttavuuksista joukkueen kolmikymppisten kaartiin nousee kertaheitolla Tampereen Pyrinnön Antero Lehto, joka pelaa uransa parasta kautta Korisliigassa. Lehto on viimeistellyt Pyrinnölle tällä kaudella 16,4 pistettä, 3,7 syöttöä ja 2,5 levypalloa ottelua kohden.

Muut rinkiin nimetyt uudet pelaajat ovat HBA:n Oskar Michelsen (205 cm/18 vuotta), HBA:n ja Seagullsin Julius Rajala (205/19) sekä Hongan Anton Odabasi (206/18), jotka kuuluvat myös Suomen 20-vuotiaiden miesten maajoukkuerinkiin.

Susijengi kokoontuu ensi kertaa yhteen heinäkuussa. Vuoden 2014 MM-kisat pelataan Espanjassa 30.8.–14.9. ja Suomi kohtaa MM-kisojen alkulohkossa mestaruutta puolustavan USA:n, Ukrainan, Uuden-Seelannin, Turkin ja Dominikaanisen Tasavallan.

Susijengi-ehdokkaat 2014
Roope Ahonen, Joonas Cavén, Samuel Haanpää, Shawn Huff, Antti Kanervo, Ville Kaunisto, Mikko Koivisto, Petteri Koponen, Tuukka Kotti, Gerald Lee junior, Antero Lehto, Carl Lindbom, Oskar Michelsen, Alex Murphy, Erik Murphy, Kimmo Muurinen, Vesa Mäkäläinen, Hanno Möttölä, Antto Nikkarinen, Antti Nikkilä, Matti Nuutinen, Anton Odabasi, Julius Rajala, Teemu Rannikko, Sasu Salin, Samuli Vanttaja.