Lapuan Korikobrat on solminut ensi kauden kattavan sopimuksen amerikkalaisen Paul Carterin kanssa. Carter on 27-vuotias 204 senttinen 3/4 paikan pelaaja.

Yliopistourallaan kaksi ensimmäistä kautta Carter pelasi Minnesotan yliopistossa, josta siirtyi Illinois-Chicagon yliopistoon henkilökohtaisen syyn vuoksi. Illinois-Chicagossa syntyivät tilastot 14,7 pistettä/8 levypalloa/1,9 syöttöä ottelua kohden.

Ammattilaisura alkoi Kyprokselta, josta Carter kuitenkin siirtyi Utah Jazzin organisaatioon, mutta tie vei kuitenkin nopeasti D-liigaan, jossa ensimmäisellä kaudella syntyi tilastot 11,1p/5,6l/1,6s. Kolmoset upposivat hyvällä 43 prosentin tarkkuudella. Viime kausi alkoi Dominikaanisessa tasavallassa, josta Carter siirtyi Israeliin, jossa pelasi kahdeksan ottelua tilastoilla 15,1p/7,6l/1,6s.

Korikobrilla on aikaisemmat sopimukset valmentajien Nenad Stefanovicin ja Derrick Craytonin sekä pelaajien Ville Turjan, Tuomas Viertolan, Panu Peltokankaan, Juho Nenosen, Jussi Turjan, Givi Bakradzen ja DJ Richardsonin kanssa.