KTP ja Kataja aloittivat urakkansa EuroChallengessa tiistaina. KTP voitti omassa ottelussaan hienosti Biellan, mutta Kataja taipui ranskalaiselle Nanterrelle.

Kataja taisteli Ranskan huippuseuraa vastaan ottelun loppuun saakka, mutta joutui lopulta taipumaan 70-77-numeroin. Kenneth Horton pelasi huippupelin 22 pisteellä, Robert Arnod kirjautti 14 ja Teemu Rannikko 12.

KTP otti hienon voiton kukistaessaan italialaisen Biellan 108-95. KTP oli hurjassa vireessä toisellä (37-25) ja kolmannella neljänneksellä (31-18). Biella sai pienoisen kirin aikaiseksi päätösneljänneksellä, mutta KTP:n voitto ei ollut uhattuna. LaMonte Ulmer oli kovassa tikissä 25 pisteellä ja muutenkin kotkalaiset onnistuivat tasaisesti. Brandon Jefferson upotti 19, Joonas Lehtoranta 17, Kenneth Simms 15/11 ja Timo Heinonen 14/10. Italialaisten paras pistemies oli viime kaudella Pyrinnössä pelannut BJ Raymond 23 pisteellä.