Korisliigassa yhdeksäntenä oleva Salon Vilpas on irtisanonut laitahyökkääjä Darryl Partinin sopimuksen.

27-vuotias Partin pelasi Vilppaan paidassa yhdeksän ottelua 10,9 pisteen ja 4,3 levypallon keskiarvoilla. Uusi mies on jo allekirjoittanut sopimuksen Vilppaan kanssa ja 30-vuotiaan Monyea Prattin odotetaan saapuvan Suomeen loppuviikosta.

195-senttinen Pratt on pelannut viisi kautta Saksassa sekä kaksi viimeistä kautta Ranskassa. Viime kaudella Pratt kirjautti Ranskan ProB-liigassa Charlevillen joukkueessa tilastot 12,1 pistettä, 7,5 levypalloa ja 3,9 syöttöä ottelua kohti.

– Partinin tilannetta on seurattu jo pitkään ja suurena yllätyksenä päätös ei tullut kummallekaan osapuolelle. Nämä ovat aina vaikeita paikkoja, koska Partin on äärimmäisen miellyttävä persoona ja pidetty mies joukkueen sisällä. Pelillisesti hänestä ei vaan saatu irti sitä, mitä odotettiin. Toivotamme Darrylille kaikkea hyvää ja yritämme auttaa häntä uuden työpaikan löytämisessä, toteaa Vilppaan joukkueenjohtaja Keijo Poutiainen seuran tiedotteessa.