KTP-Basketin päävalmentaja Anton Mirolybov piti joukkueensa tuoreen vahvistuksen Parrish Brownin debyyttiä vähintään kelvollisena, kun kotkalaiset kokivat tappion Kouvoille perjantaina 86-67.

– Hän osoitti ratkaisuvalmiutensa aivan eri tavalla kuin Lamb Autrey. Katsotaan mitä siitä tulee, kun Brown pääsee joukkueen kanssa harjoittelemaan, Mirolybov sanoi seuran sivuilla.

KTP-Basket reagoi heikkoon alkukauteen hankkimalla amerikkalaistakamies Brownin riveihinsä. Kokeneelta, 31-vuotiaalta Brownilta odotettiin apuja ennen kaikkea pelintekoon. Jenkkipeluri saapui Suomeen torstaina.

Brown sai ensimmäisessä ottelussaan 23 minuuttia peliaikaa. Hän tuli sisään ensi jakson viidennellä minuutilla. Pitkään taukoon mennessä hän opiskeli pelikavereitaan ja nakkasi neljä pistettä.

Toisen puoliajan alkaessa tuore painoväri Brownin uuden pelipaidan selässä oli jo kuivunut, ja mies teki rohkeita ratkaisuja. Kakkoset (8 yritystä/5 onnistunutta) ja kolmosetkin (5/3) putosivat vähintään tyydyttävästi.