Pomppuihmeen pelaaminen mahdollista – nähdäänkö KTP:n kanadalaislaituri illan ottelussa?

© Kuva: Juha Tamminen

KTP-Basket kohtaa kotonaan Karhun perjantain ainoassa Korisliigan ottelussa. Peli alkaa klo 18.30.

Kotkalaisten sairastuvalta kuuluu jo parempia signaaleja, sillä niin jalkavaivaisen kanadalaislaiturin Sefton Barrettin kuin myös keuhkokuumeesta toipuvan Markus Moleniuksen paluut lähestyvät. Viimeksi mainittu on tänään varmuudella sivussa, mutta huikeasta pompustaan tunnettu Barrett saatetaan nähdä peliasu päällä illan ottelussa.

– Sefton on pystynyt ottamaan pieniä askeleita eteenpäin ja on ollut mukana harjoituksissa. Katsotaan ottelun alla pystyykö hän pelaamaan, KTP:n päävalmentaja Anton Mirolybov kertoo seuran sivuilla.

Ei niin hyvää, ettei jotain huonoakin. Joonas Lehtorannalla on alaraajavamma ja miehen pelikunto perjantaille on vielä täysi arvoitus.

Karhun alkukausi on ollut erikoinen, sillä se on voittanut kaikki kahdeksan kotiotteluaan, mutta hävinnyt vastaavasti kaikilla kuudella vierasreissullaan. Pelkät kotivoitotkin ovat toistaiseksi riittäneet Korisliigassa neljänteen sijaan. Karhuvuoressa kauhajokelaisilla on ollut vaikeaa jo pidempään, sillä KTP on pitänyt pisteet kotonaan viimeiset yhdeksän kertaa. Koko historiansa aikana Karhu on onnistunut hakemaan Kotkasta voiton vain kolmesti.

Aikaisemmilla kohtaamisilla ei tunnetusti kuitenkaan ole mitään merkitystä ja tänäänkin KTP:n pitää olla hereillä erityisesti Bojan Sarcevicin johtaman palloskriinipelaamisen kanssa.

– Heidän palloskriinipelaamisen täytyy pystyä vastaamaan, sekä ottaa heiltä tila ja aika pois.

Karhu uutisoi tänään uudesta pelaajahankinnasta. 206-senttinen ja 113-kiloinen sentteri Lance Williams pelaa jo illalla, jos Karhu onnistuu saamaan miehen paperit ajoissa Uruguaysta. 35-vuotias Williams on pelannut lukuisissa Euroopan seuroissa, muun muassa kotkalaisille tutussa Türk Telekomissa, ja mieheltä löytyy myös parin kauden verran Euroliiga-kokemusta.

– Mielenkiintoista nähdä millaisen joululahjan Joulupukki on heille toimittanut, Mirolybov sanoo viitaten Williamsiin.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.