Helsinki Seagulls on tehnyt Yhdysvaltalaisen Remy Abellin kanssa 20 päivän try-out sopimuksen. Abell saapuu Seagullsiin Xavier Musketeerista, joka pelaa korkeinta yliopisto-sarjaa Yhdysvalloissa.

Viime kaudella 6,4 pisteen keskiarvolla pelannut takamies tuo lisää leveyttä Seagullsin miehistöön.

– Olemme etsineet koko ajan aktiivisesti vahvistusta joukkueeseen. Timi Heinosen loukkaantuminen pakotti meidät nopeaan päätöksentekoon. Kun suomalaisia pelaajia ei markkinoilta löytynyt, teimme ratkaisun 4. amerikkalaispelaajan suhteen. Remy Abell tulee joukkueeseen 20 päivän koeajalla. Hän tuo joukkueeseen merkittävästi lisää urheilullisuutta ja on ansainnut kannuksensa NCAA-sarjassa nimen omaan kovana puolustajana. Hänen taustansa on erinomainen. Kaksi vuotta kovassa Indianan yliopistossa, jonka jälkeen siirtyminen toiseen erittäin isoon ”koripallokouluun”, Xavieriin. Kolmena vuotena neljästä hänen edustamansa joukkue on selviytynyt NCAA-turnauksessa 16 parhaan joukkoon. Saamamme palautteen mukaan kyseessä on voittajatyyppi, mikä painoi vaakakupissa valintaa tehdessä. Koeajan jälkeen päätämme pelaajan jatkosta joukkueessa, kommentoi päävalmentaja Mikko Larkas Seagullsin tiedotteessa.

Seagulls jatkaa Korisliigakauttaan kokoonpanolla Remy Abell, Jason Conley, Ray Cowels III, Jyri Eboreime, Timo Heinonen, Carl Lindbom, Antto Nikkarinen, Antti Niskanen, Devonte Upson, Alex Vaenerberg ja Ricky Waxlax.

Seagulls kohtaa seuraavaksi lauantaina Karhun vieraissa. Ottelu näkyy suorana lähetyksenä Fanseat.comin kautta.