NBA-seura otti riskin tähtivarauksensa kanssa – pahimmat pelot käymässä toteen

© Kuva: Getty Images

Michael Porter Junioria povattiin vielä viime kauden alkaessa mahdolliseksi NBA:n ykkösvaraukseksi, mutta selkävaivat söivät hänen arvoaan sen verran, että hän putosi lopulta sijalle 14, kun Denver Nuggets nappasi huippulahjakkaan pelurin riveihinsä.

Porterin varaaminen oli tietoinen riski, sillä vaikka hän oli sivussa lähes koko kauden selkäleikkauksen takia, on hänessä potentiaalia nousta NBA:n tähtiluokan pelaajaksi. Nuggets otti pienoisen riskin, jonka sitä ennen varanneet joukkueet eivät olleet valmiita ottamaan. Nyt näyttää siltä, ettei Denverin riski kannattanut – ainakaan lyhyellä aikavälillä.

Porter joutui käymään viime viikolla uudessa selkäleikkauksessa. Hänen poissaolonsa pituutta ei ole vielä tiedossa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.