Kobrien kolmas amerikkalaiskiinnitys on Khalil Small.

Small on 23-vuotias University of Wisconsinin tähtipelaaja. 188-senttinen ja 98-kiloinen takamies pussitti yli 1300 pistettä neljän kauden aikana. Viime kaudella hän kirjautti tilastoikseen 18,5 pistettä, 6,7 levypalloa, 3,7 syöttöä ja 1,4 riistoa ottelua kohden. Small nimettiin Horizon konferenssin puolustusviisikkoon sekä -17 että -18, jonka lisäksi hänet valittiin -18 myös konferenssin tähtiviisikkoon.

– Khalilissa yhdistyy sekä kova puolustustahto että kyky pisteiden tekoon. Khalil on myös erittäin vahva levypallopelaaja, vaikka mittaa ei tuon enempää olekaan. Olen erittäin tyytyväinen siitä, että saimme hänet joukkueeseen. Meillä on haussa vielä yksi amerikkalaispelaaja ja toiveissa on, että hänetkin saataisiin Lapualle heti syyskuun alussa. Joukkueharjoitukset käynnistyvät tosissaan ensi viikolla, kun kaikki suomalaispelaajat ovat paikalla, Kobrien valmentaja Lars Ekström kertoo seuran sivuilla.

Kobrien sopimuspelaajat: Robert Juvonen, Jussi Turja, Panu Peltokangas, Ville Turja, Lauri Toivonen, Peetu Drockila, Mike Morsell, Zane Waterman.