KTP-Basket sai vieraakseen Salon Vilppaan ja puolusti kotikenttää ansiokkaasti. Tasaisesti alkanut peli päättyi kotijoukkueen hyväksi lopulta reippaalla korierolla 94–80.

Vilpas avasi ottelun isäntiä vahvemmin mutta menetti johtoasemansa jo toisella jaksolla. Puoliajalle mentiin tiukassa tilanteessa 45–43, ja loppua kohden KTP:n johto vain kasvoi.

Tappion kärsineen Vilppaan riveissä parhaiten pisteitä tilastoi Mikko Koivisto, joka keräsi niitä yhteensä 22. Tarkkasilmäinen takamies osui kaaren takaa viidesti, mutta joutui käyttämään lukeman saavuttaakseen peräti 13 heittoyritystä. Koivisto kommentoi itsekin ottelun jälkeen omaa ja joukkueensa heittoaltiutta.

– Peli meni kolmosten heittämiseksi vähän liikaakin, ja hyökkääminen jäi yksipuoliseksi. Ottelun alkuun olen tyytyväinen, mutta loppupeli oli meiltä heikkoa. Peli-ilmeen piti olla aggressiivisempi, ja piti päästä juoksemaan kenttää paremmin, mutta alkua lukuun ottamatta emme siinä onnistuneet, Koivisto kommentoi Koripalloliiton tiedotteessa.

Ottelun isoimman luvun pistesarakkeeseen täräytti kuitenkin KTP:n korinalusjyrä Gregory Mangano, joka upotti pelissä 32 pistettä. Lisäksi hän pyydysti hyppysiinsä seitsemän levypalloa.

– Olen iloinen siitä, miten pelaajamme pelasivat. Tulimme ottelun edetessä hyvin peliin mukaan. Puolustuksemme tiivistyminen ratkaisi ottelun. On mukava olla täällä, kun pelikin kulkee, Mangano kommentoi.