Lauri Markkanen palasi harjoituksiin koronatauon jälkeen – ”Yritin vain keskittyä hyviin asioihin”

© Kuva: Getty Images

Chicago Bullsin oli määrä pelata viime yönä Boston Celticsiä vastaan, mutta ottelu jouduttiin siirtämään Celticsin koronatapausten ja -altistumisten takia. Hyviin uutisiin kuitenkin kuului Lauri Markkasen paluu joukkueen mukaan.

Markkanen on ollut sivussa viimeiset pari viikkoa altistuttuaan koronavirukselle oltuaan lähikontaktissa tartunnan saaneiden Chandler Hutchisonin ja Tomas Satoranskyn kanssa. NBA-protokollan mukaisesti Markkanen joutui olemaan karanteenissa, vaikka hänen testituloksensa olivat negatiivisia. Markkasen kanssa samassa veneessä oli Ryan Arcidiacono, joka myös altistui.

Hutchisonilla todettiin tartunta ennen uudenvuodenaaton Washington-peliä, jonka jälkeen hänet asetettiin karanteeniin Washingtonissa ja hänen kanssaan lähikontaktissa olleet Markkanen, Satoransky ja Arcidiacono lähetettiin pakettiautolla takaisin Chicagoon. Pelaajien noin 1100 kilometrin autokyyti kesti 13 tuntia ja matkalla oli vain yksi pysähdys, kun kuskeja vaihdettiin. Pelaajien ja kuskien välillä oli pleksilasi, joka erotti heidät. He saapuivat Chicagoon uudenvuodenpäivänä kello 5.30.

Seuraavien päivien aikana Satoranskylla todettiin myös tartunta, mutta kuin ihmeen kaupalla Markkanen ja Arcidiacono säästyivät virustartunnalta.

– Odottelun vain puhelinsoittoa sen jälkeen, kun Satoransky sai positiivisen testituloksen, mutta olin onnekas etten saanut sitä. En tuhlaa energiaani ja aikaani harmittelemalla sitä, että meidät testataan joka aamu ja mitä käymme läpi. Yritän vain keskittyä hyviin asioihin ja pelata peliä, Markkanen totesi NBC:n sivujen mukaan.

Koronatapaukset ovat riivanneet joukkueita viime aikoina ja useita pelejä on jouduttu sen vuoksi siirtämään. Markkanen yrittää vain keskittyä olennaiseen.

– En aio tuhlata energiaani siihen. Olen vain iloinen, että pääsen taas pelaamaan. Toivottavasti pystymme jatkamaan, Markkanen mietti.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.