Los Angeles Lakers ja Los Angeles Clippers oli ehkä odotetuin ottelupari viime syksyn pudotuspelikuplassa. Los Angelesin taistelu jäi näkemättä, kun Clippers putosi toisella kierroksella Denver Nuggetsia vastaan. Lakersin laituri Jared Dudley kertoi, että Lakers olisi halunnut kohdata Clippersin pudotuspeleissä.

‒ Me kuulimme kuinka he puhuivat itsestään Los Angelesin ykkösjoukkueena. Se on ok, jos Kawhi Leonard sanoo jotain sellaista. Hän oli puolustava mestari. Meitä ei haittaa, jos Patrick Beverlyn tyyppinen pelaaja sanoo jotain tuollaista, sillä niin hän tienaa elantonsa. Me ymmärrämme sen. Mutta meistä on epäkunnioittavaa, kun Paul George, joka ei ole voittanut mitään, vertaa itseään LeBron Jamesiin ja Anthony Davisiin. Se motivoi meitä, Dudley kertoi uudessa kirjassaan: Inside the NBA Bubble: A Championship Season under Quarantine.

George oli kertonut NBA TV:lle viime kauden pudotuspeleissä, että hänen mielestään hän ja Leonard olivat paras kaksikko liigassa. Clippersin päävalmentaja Tyronn Lue ei ottanut Dudleyn kommentteja vakavissaan.

‒ Kirja? Jared Dudley? Ketä kiinnostaa? Ole mitä olet, pelaa niin kuin pelaat. Ketä kiinnostaa, mitä ulkopuoliset ihmiset ajattelevat. Minua ei kiinnosta ainakaan ja toivottavasti Georgea ei kiinnosta myöskään, Lue sanoi ennen Clippersin keskiviikkoista ottelua.

Georgea ei näytä myöskään kiinnostavan Dudleyn kommentit.

‒ Jumala siunatkoon häntä. Jumala siunatkoon sinua Jared Dudley. En tiedä mikä siinä on. Hän tykkää liittää nimeni kaikkeen, mutta Jumala siunatkoon sinua Jared, George kertoi ottelun jälkeen lehdistötilaisuudessa.

Tomer Azarly

@TomerAzarly
“God bless him. God bless you, Jared Dudley. I don’t know what it is. Dudes love throwing my name in stuff, but god bless you, Jared.”

Paul George when asked about Jared Dudley’s comments about him. #Clippers

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.