Atlanta Hawks-valmentajalle kenkää ‒ Apuvalmentaja väliaikaiseksi korvaajaksi

© Kuva: Getty Images

Atlanta Hawks ilmoitti maanantaina vapauttaneensa Lloyd Piercen tehtävästään päävalmentajana. Hawks on itäisen konferenssin yhdestoista 14 voitolla ja 20 tappiolla. Joukkue aloitti vahvasti voittaen kymmenen ensimmäisestä yhdeksästätoista ottelussa, mutta on onnistunut voittamaan ainoastaan neljä seuraavasta viidestätoista pelistä.

Pierce ehti toimia hieman yli kaksi kautta Hawksin valmentajana. Tuona aikavälinä joukkue voitti ainoastaan 63 ottelua ja hävisi 120 ottelua. Hawks teki ennen kautta aggressiivisesti hankintoja lisäten Bogdan Bogdanovicin, Rajon Rondon sekä Danilo Gallinarin joukkueen vahvuuteen. Joukkue on kärsinyt tällä kaudella loukkaantumisista, mutta joukkueen johdon mukaan Hawksin tulisi taistella tästä huolimatta pudotuspelipaikoista Trae Youngin johdolla.

– Me haluaisimme kiittää Lloydia hänen työstään ja omistautumisesta sekä Hawksin organisaatiota, että Atlantan kaupunkia kohtaan. Hän ja hänen vaimonsa Melissa ovat loistavia ihmisiä, joilla on ollut positiivinen vaikutus ympäri kaupunkia. Meillä on korkeat odotukset joukkuettamme kohtaan ja me uskomme, että vaihtamalla valmentajaa nyt, voimme pelata vahvan loppukauden, Hawksin GM Travis Schlenk kertoi tiedotteessa.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Hawksin apuvalmentaja Nate McMillan ottaa päävalmentajan vastuun väliaikaisesti. McMillan on toiminut päävalmentajana aikaisemmin urallaan Seattle Supersonicsissa, Portland Trail Blazersissa ja Indiana Pacersissa. McMillan on voittanut urallaan 661 ottelua ja hävinnyt 588 ottelua. McMillanin väliaikainen palkkaus kertoo siitä, että joukkue etsii mahdollisesti uutta päävalmentajaa pidemmällä aikavälillä.

Topias Setälä


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.