Senegalin piti kilvoitella Serbiassa paikasta Tokion olympialaisiin, muttei pysty osallistumaan turnaukseen joukkueessa ilmenneiden koronatapausten takia.

Senegal valmistautui olympialaisten karsintaturnaukseen Saksassa, jossa sen piti kohdata harjoitusottelussa isäntämaa ja matkata sen jälkeen Belgradiin.

Joukkueen kolmella pelaajalla sekä yhdellä taustahenkilöllä todettiin kuitenkin koronatartunta. Saksan viranomaiset eivät päästäneet Senegalia matkustamaan Serbiaan ja näin se joutuu jättämään turnauksen väliin.

Senegal pelasi samassa lohkossa Puerto Ricon ja Italian kanssa. Senegalin luopumisen myötä molemmat joukkueet pääsevät jatkoon, mutta ratkovat vielä keskenään lohkovoittajan. He saavat jatkopeleihin vastaansa kaksi parasta joukkuetta lohkosta, jossa pelaavat Serbia, Dominikaaninen tasavalta ja Filippiinit.