NBA:ssä nähtiin viime yönä kaikkien aikojen murskajaiset, kun Memphis voitti Oklahoma Cityn peräti 73 pisteen erolla. Phoenix sen sijaan kirjautti 18. peräkkäisen voittonsa.

Memphis takoi taululle peräti 152 pistettä ja jätti OKC:n 79 pisteeseen. Memphis onnistui tasaisella rintamalla, sillä jokainen pelaaja pääsi ottelussa pisteille Jaren Jacksonin (27) heittäessä korkeimman pistemäärän. Peräti yhdeksän Memphisin pelaajaa ylsi kaksinumeroisiin pisteisiin.

Phoenix kasvatti voittoputkensa jo 18 ottelun mittaiseksi kaadettuaan Detroitin Jerami Grantin (34) vahvasta iltapuhteesta huolimatta. Phoenixin joukkueen tasaisuudesta kertoo se, että seitsemän pelaajaa heitti kaksinumeroiset, muttei yksikään yli 20. Lisäksi joukkueen ykköstykki Devin Booker oli sivussa loukkaantumisen takia.

Ilman Giannis Antetokounmpoa pelannut Milwaukee taipui Toronton vieraana, kun Fred VanVleetin (29) heittokäsi kävi kuumana. Chicagon tähtikolmikko DeMar DeRozan (34), Nikola Vucevic (27) ja Zach LaVine (27) oli jälleen iskussa Bullsin nujerrettua New Yorkin Julius Randlen (30/12) esityksestä huolimatta. San Antonio sen sijaan paranteli asemiaan Portland-voitolla.

NBA:n viime yön tulokset:
New York-Chicago 115-119
Toronto-Milwaukee 97-93
Memphis-Oklahoma City 152-79
Phoenix-Detroit 114-103
Portland-San Antonio 83-114