Juho Nenonen on tehnyt kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen Korisliigan finaaleihin valmistautuvan Salon Vilppaan kanssa. Uusi jatkosopimus ulottuu kevääseen 2024 ja sen myötä Nenosen taival punavalkoisissa tulee venymään jo 9 Korisliiga-kauden mittaiseksi.

Nenonen saapui Vilppaaseen ensi kerran kaudella 2014–2015 ja johdatti Mikko Tupamäen valmentaman joukkueen välittömästi pudotuspeleihin. Kaikki Vilpas-fanit varmasti muistavat tuon kuuluisan välieräsarjan Kouvolan Kouvoja vastaan, joka toimi lopulta sytykkeenä tulevalle.

Seuraavien kausien aikana Nenonen sementoi paikkansa salolaisen koripalloyleisön sydämissä niin kentällä kuin kentän ulkopuolella.

– Jatkosopimukseen oli helppo tarttua. Uskon, että minulla on vielä paljon annettavaa tälle joukkueelle niin tulevassa finaalisarjassa, kuin seuraavan kahden vuoden aikana, Nenonen veistelee Vilppaan sivuilla.

Espoon Hongassa koripallo-oppinsa saanut Nenonen on kirjauttanut toistaiseksi seitsemän Vilppaassa pelatun kauden aikana keskiarvolta 9,0 pistettä ja 3,9 levypalloa ottelua kohden. Nenosen pelilliset saavutukset Vilpas-paidassa alkavat olla myös omassa luokassaan. Hänen tililtään löytyy jo nimittäin kaksi SM-hopeaa, Suomen Cupin mestaruus ja kirkkaimpana kruununa Suomen mestaruus viime keväältä.

– Salossa on tehty hyvää pitkäjänteistä työtä ja uskon, että kun korona hälvenee, niin saadaan palautettua buumi takaisin. En tiedä, onko Suomessa parempaa paikkaa pelata kuin Salossa, Nenonen kiittelee.