Ruotsin valmistautuminen Slovenian EM-kisoihin on kärsinyt pelaajien saamista kolhuista ja päävalmentaja Brad Dean on joutunut tämän myötä hiukan rukkaamaan miehistöään elokuun mittaan.

Ruotsi matkaa harjoitusturnaukseen Puolaan ja yksi kysymysmerkeistä on harjoitusottelussa Täljehallenissa iskun päähänsä saanut Brice Massamba. Massamba joutui tutkimuksiin sairaalaan ja hänen pelättiin saaneen aivotärähdyksen. Tutkimukset antoivat kuitenkin positiivisen tuloksen ja Massamba matkaa joukkueen mukana Puolaan, joskin hänen tilanteensa tarkastetaan Ruotsin liiton verkkosivujen mukaan vielä paikan päällä ja päätökset pelaamisen suhteen tehdään vasta sen jälkeen.

Akillesjännevaivoista kärsivä Tobias Borg puolestaan jää varmuudella sivuun Puolasta. Borg joutui jättämään edellisen harjoitusottelun kesken ja päävalmentaja Dean on kutsunut hänen tilalleen Alexander Lindqvistin.

Myös Jonathan Skjöldebrandin pelikunto on avoinna ja hänen loukkaantumisensa suhteen tilannetta tarkastellaan uudestaan ensi viikolla ennen kuin Ruotsi kohtaa 30.8. harjoitusottelussa Saksan. Tuohon otteluun Ruotsin on tarkoitus ottaa mukaan ne 12 pelaajaa, jotka kuuluvat myös lopulliseen EM-joukkueeseen.