Kauden kaikki kolme otteluaan Korisliigassa voittanut Tampereen Pyrintö suuntaa lauantaina Salon Vilppaan vieraaksi. Pyrinnön päävalmentaja Pieti Poikola odottaa vaikeaa ottelua.

Salo on aina vaikea paikka vierailijoille ja Poikolakin tiedostaa sen.

– Salossa on perinteisesti todella hyvä tunnelma ja kiva mennä Salohalliin pelaamaan. Vilpas pelaa organisoitua ja hyvää korista molemmissa päissä kenttää. Siellä pärjääminen vaatii puolustuksen täydellistä onnistumista, Poikola pohtii Pyrinnön sivuilla.

Pyrinnön edellisestä Korisliigan ottelusta on aikaa viikko ja siinä välissä se kaatoi Baltian liigassa Tallinnan Kalevin. Poikolan mukaan valmistautuminen Vilpas-otteluun on sujunut hyvin.

– Olemme saaneet nyt mukavasti harjoiteltua ja pääsemme tuoreilla jaloilla matsiin. Tämä tarkoittaa sitä, että meidän pitäisi pystyä antamaan entistä enemmän puolustuspäässä ja sitä kautta hakea lauantaina vierasvoitto Salosta, Poikola päättää.