Vaikka Suomi taipui USA:lle pelikentällä, niin katsomossa voittajasta ei ollut epäselvyyttä. Suomen upeat kannattajat saivat kiitosta myös USA:n joukkueelta.

Stephen Curry kehui vuolaasti suomalaiskannattajia USA Basketballin kotisivuilla.

– Se oli mahtavaa. He olivat energisiä tuloksesta huolimatta. Tuntui kuin jokainen Suomen kori oli voittokori. Se on MM-kisojen hienous ja olla täällä Espanjassa. Useat joukkueet ja fanit voivat matkustaa tänne kannustamaan. Se luo hienon tunnelman ja rakastamme pelata sellaisessa, vaikka oli aika hiljaista, kun teimme korin. Se nostaa sinun peliäsi, kun pelaat noin hienon yleisön edessä, joka elää niin vahvasti pelissä mukana, Curry suitsutti.

Anthony Davis nautti niin ikään Bizkaia Areenan tunnelmasta.

– Suomella on hienot fanit. Puhuimme siitä penkillä. He kannustivat joukkuetta koko 40-minuuttisen. He kantavat joukkueen vielä pitkälle.

Ottelun parhaimmistoon kuulunut Klay Thompson oli vaikuttunut fanien kannustuksesta.

– En tiedä pelaammeko paremman yleisön edessä enää tässä turnauksessa. Kuten valmentaja sanoi, Suomi tuli ja näytti kannustuksensa ja he shokeerasivat minut, joten minun täytyy antaa heille kehut. Se oli vaikuttavaa. En ole koskaan pelannut tuollaisen yleisön edessä. Se oli hauskaa.

Myös päävalmentaja Mike Krzyzewski antoi kiitoksensa tunnelmasta.

– Voitimme isolla erolla, mutta mielestäni Suomi on hyvä joukkue. Mielestäni he ovat hyvin valmennettu joukkue. Heidän faninsa olivat upeita. Hieno tunnelma ja oli kunnia pelata heitä vastaan, Krzyzewski totesi USA Basketballin sivuilla.