KTP-Basket ja Joensuun Kataja tarjoilivat koripalloviihdettä koko rahalla Karhuvuoren 1100-päiselle yleisölle. KTP menetti 15 pisteen johdon ja kävi tappion partaalla, mutta sankariksi nousi lopulta Brandon Jefferson. Kentän kuningas löytyi kuitenkin tällä kertaa häviäjäjoukkueesta, sillä Robert ”Reggie” Arnold mätti vastustamattomasti Korisliigan kauden ennätykseksi 37 pistettä. KTP:n paluu voittojen tielle kirjattiin lopulta lukemin 97-95 (25-15, 17-17, 14-17, 21-28, 8-8, 12-10).

Anton Mirolybovilla oli vähän kaksijakoiset tunnelmat ottelun jälkeen, mutta voiton puristaminen luonnollisesti miellytti kotkalaisten päävalmentajaa.

– Tänään oltaisiin voitu siirtyä suoraan jatkoajalle, sillä vasta siellä meillä oli vähän enemmän energiaa. Mutta me saimme tästä positiivisa juttuja. Olimme neljännellä neljänneksellä alle minuutti (tarkalleen 1:40) jäljellä ”kuus down”, näytettiin luonnetta ja haluttiin voittaa peli. Myös ensimmäinen kymppi oli hyvä. Mutta on meillä paljon oppimista, johdimme kuitenkin ottelua 15 pisteellä. Sen kanssa on paljon tekemistä, koska tämä ei ollut eka kerta kun ote katosi, Mirolybov pohti KTP:n sivujen mukaan.