Lapualla pelataan tänään Korisliigan jumbotaisto, kun Korikobrat isännöi Honkaa. Molemmilla joukkueilla on koossa vasta 14 pistettä.

Kobrat ei pelannut tammikuussa kertaakaan kotikentällään, mutta on nyt keskellä kuuden peräkkäisen kotiottelun putkea. Lapualaiset ovat löytäneet pikku hiljaa virettään ja Hongan päävalmentaja Tuomas Iisalo tiedostaakin Kobrien iskukyvyn.

– Lapua on pelannut viimeiset ottelut kotonaan vahvasti ja uusi sisäpelaaja tuo joukkueeseen lisää syvyyttä. Jokainen Lapualle matkaava joukkue varmasti tiedostaa Paul Carterin monipuolisuuden tuomat haasteet ja varautuu niihin, mutta silti hän on pystynyt illasta toiseen huikeisiin teholukemiin. Lapualta on myös noussut viimeisimmissä otteluissa kotimaisia vastuunkantajia, kuten (Pyry) Rainamaa ja (Panu) Peltokangas, jotka ovat tuoneet leveyttä heidän hyökkäykseensä, Iisalo kertoo Hongan verkkosivuilla.

– Lähdemme jatkamaan edellisten otteluiden hyvää virettä. Tasonnostomme on perustunut joukkuepuolustukseen, joka on stoppien lisäksi poikinut enemmän nopean hyökkäyksen mahdollisuuksia. Lapualla avainasemaan nousee riittävä kärsivällisyys vauhdinpidon lomassa. Kohtuullisia heittopaikkoja voi tulla useita pallonhallinnan aikana, mutta ne on mahdollista muuttaa hyviksi paikoiksi, mikäli kykenemme maltin ja aktiivisuuden yhdistelmään, Iisalo ennakoi.