Kobrat hankki neljännen amerikkalaisen – ”Tuo monipuolisia vaihtoehtoja meidän hyökkäyspeliin”

© Kuva: Getty Images

Reggie Keely täydentää Kobrien amerikkalaisnelikon.

29-vuotias Keely on valmistunut Ohion yliopistosta, jossa ehti yhden kauden pelata myös lapualaisille tutun Nick Kelloggin kanssa. Viime kaudella 202-senttinen sentteri pelasi Tshekissä, Egoe Basket Bron joukkueessa ja kirjautti pelaamissaan 27 ottelussa tilastoikseen 13,5p/5,9l/2,3s. Lisäksi joukkue pelasi Alpe Adria Cupissa, jossa Keely viimeisteli 5 ottelussa tilastot17p/3,8l/2,6s.

Kobrajoukkue täydentyi myös omilla junioreilla, kun viime kaudellakin Kobrapaidassa pelanneet Niko Mantere ja Samuel Kujala ovat mukana myös tällä kaudella. Uusina lapualaiskasvatteina edustuksen ringissä nähdään Tuukka Härsilä ja Panu Blomgren. Lisäksi joukkueeseen liittyy armeijasta palaava Ville Taipale.

– Reggie tuo monipuolisia vaihtoehtoja meidän hyökkäyspeliin hyvänä post-pelaajana sekä syöttäjänä. Vaikka hän on iso pelaaja, hän on kuitenkin monipuolinen ja omaa hyvä kolmen pisteen heiton. Pitkä ura Euroopassa useissa eri maissa tuo joukkueelle paljon lisää kokemusta ja johtajuutta, valmentaja Ville Turja kertoo lapualaisten sivuilla.

Kobrilla on aikaisemmat sopimukset; Jussi Turjan, Lauri Toivosen, Antto Nikkarisen, Juho Lehtorannan, Julien Lewisin, Jordan Cappsin ja Brandon Boggsin kanssa.

Lähde: Kobrien kotisivut