Chicago Bullsin haku uuden koripallotoimenjohtajaksi on päättymässä. Joukkueen koripalloilullisista asioista päättäväksi johtajaksi on nousemassa Denver Nuggetsin nykyinen GM Arturas Karnisovas.

ESPN:n mukaan Bulls ja Karnisovas olisivat jo lyöneet lukkoon monivuotisen sopimuksen keskiviikkoiltana. Karnisovas ottaisi John Paxonin paikan Bullsin koripallopomona. Paxon on toiminut tehtävässä vuodesta 2003 lähtien. Paxon siirtyisi neuvonantajan rooliin. Lisäksi hänen tehtävänään on löytää uusi GM Gar Formanin tilalle sekä myllätä koko koripallon operatiivinen johtopuoli.

48-vuotias Karnisovas pelasi USA:n yliopistotasolla, jonka jälkeen hän pelasi menestyksekkään uran Euroopassa. Pelaajauran jälkeen hän toimi NBA:n toimistolla ja toimi Houston Rocketsissa kykyjenetsijänä. Hän on toiminut Nuggetsin GM:n roolissa vuodesta 2013 ja pystynyt nostamaan joukkueen NBA:n kärkiseurojen joukkoon.