Entinen NBA:n All-Star -pelaaja Kermit Washington on anonut vapautusta vankilasta. Washingtonin mukaan hänellä on korkea riski sairastua tai kuolla koronavirukseen ollessaan vankilassa.

68-vuotias Washington tuomittiin vuonna 2018 kuuden vuoden vankeustuomioon hyväntekeväisyyspetoksesta. Washington pelasi kymmenvuotisella NBA-urallaan Los Angeles Lakersissa, Boston Celticissa, San Diego Clippersissä, Portland Trail Blazersissa ja Golden State Warriorsissa. Hänet valittiin NBA:n tähdistöotteluun vuonna 1980, mutta hänet muistetaan ehkä parhaiten tapauksesta, jossa hän täräytti Houstonissa pelattua Rudy Tomjanovichia nyrkillä naamaan kesken ottelun. Iskun seurauksena Tomjanovichin kallo, leuka ja nenä murtuivat. Washington sai teosta kahden kuukauden pelikiellon.

Katso video tilanteesta yläpuolelta. Varoitus, video ei sovi herkimmille.